Afla care sunt lucrurile de care nu ai nevoie in viața ta?–Relația cu un bărbat care te inșeală

Alarmă de gradul zero! A apărut o alta. Castelul de basm al valorilor clădite impreună: iubire reciprocă, respect, fidelitate, viitor împlinit pare să se prăbușească. In loc de euforia basmului trăit in doi, te confrunți cu gustul amar al trădării.

Fie că e in fapt, fie doar la nivel emoțional, intuiția feminină iți va spune cu siguranță că lucrurile nu mai sunt la fel ca inainte. Afli că atenția, simpatia și dorințele lui au luat o altă direcție!!!

Timpul stă in loc. Planurile și proiectele tale nu-și regăsesc parcursul zilnic. Trădarea doare, sentimentele tale nu dispar ca prin farmec și tu nu știi ce să faci. Paradisul conjugal se transformă repede intr-un iad din care nu cunoști  ieșirea.  Relația nu mai merge și tu știi de ce și te întrebi unde ai greșit. Intre voi  s-a creat distanța care nu era inainte.

Ce presupune relația cu un bărbat care te înșeală ?

Vrei nu vrei trebuie să accepți că sentimentele lui pentru tine s-au schimbat. Acolo unde relația e clădită pe valori adevărate și nu pe castele de nisip cum sunt : atracția fizică în locul iubirii, interesul material, teama de singurătate, prietenia in locul atracției reciproce, există  fidelitate din oficiu.

Sentimentul neimplinirii in relația de cuplu îi determină pe unii dintre bărbați să inșele, dar  te mai confrunți și cu un alt adevăr :

 Ochii văd, inima  cere!

Astfel  te-a inlocuit deja  mental sau in fapt  cu o alta care îi satisface mai bine  nevoile oricare ar fi ele. Urmează divorțul la nivel emoțional, impus de el din dorința de a nu da explicații, de  a nu fi bănuit sau obligat să se mai implice. Un șir de reproșuri  poate urma. Ciorba care ieri era miraculoasă astăzi nu mai este  bună. Cu alte cuvinte, tu te intrebi unde ai greșit, pe când in realitate el consideră că nu mai ești de nasul lui.

Nu putem face abstracție nici de bărbatul dual, atât de versat incât să manipuleze cel puțin două partenere. El  este  prin definiție înșelător, mințind  toate femeile care i-au căzut in plasă și nerespectând de fapt pe niciuna dintre ele. In aroganța lui se consideră suficient de deștept să le joace pe degete. In general se prezintă altfel decât este, având mare grijă de imaginea lui.

 Te va copleși cu atenții, pentru a nu deveni  bănuitoare. Și tu te intrebi ce-o fi rău in asta?

Se obișnuiește cu amanta, sau amantele atât de mult, încât își pierde interesul pentru tine.

Te antrenează fără voia ta intr-un joc al competiției  neloiale, de care nu ai nevoie.

Își imparte timpul  și resursele cu altcineva.

El poate ieși oricând din relație, pe când tu trebuie să il iubești necondiționat.

Relația sinceră se poate transforma ușor intr-un șantaj.

În locul implinirii așteptărilor de fericire, acesta fiind rostul unei relații, te confrunți cu disprețul, supărarea, anxietatea, durerea sufletească, cearta, umilința, așteptarea distructivă.

Renunți din start la fericirea de a avea o relație frumoasă cu un bărbat liber?

De multe ori ești ultima care află ce se intâmplă de fapt.

Frustrarea poate aduce cu sine depresia, invidia  și ura in locul liniștii sufletești.

In exact același timp viața lui se consumă in haremul plăcerilor.

Nu plânge Ana! sună un hit cunoscut și ar trebui să continue: Ia atitudine!

Cu cât vei accepta compromisul mai mult, cu atât mai mult vei plânge.

Dacă episoadele de gelozie psihotică sunt considerate nocive, in schimb și prea multa toleranță poate favoriza sau exacerba adulterul. Cu siguranță  slăbiciunea partenerului de viață va fi folosită  și exploatată în propriul interes. Se pot intrece astfel limitele nebănuite ale bunului simț.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s