Cum știi că ești iubită?

Mă iubește, nu mă iubește, ai rupt vreodată petalele unei flori, într-un joc copilăresc? Și inima iți bate cu putere sperând ca răspunsul să fie Da. Iubirea in sine este un miracol, prin ea ai parte și tu de admirația, pasiunea, atenția unei persoane de sex opus. Iubirea este minunată prin sacrificiul de care dă dovadă în situații limită, prin puterea de a renunța la sine pentru celalalt.

Ce frumoase sunt primele declarații de dragoste, florile, întâlnirile romantice!!!

Iubirea e un sentiment nobil, ce nu poate fi confundată nici cu atracția sexuală, nici cu pasiunea de moment, nici cu atenția acordată din când în când. Ea, dragostea, durează… Nu e un foc de paie care se stinge repede, nu e nici asemenea nisipului, iesit parca din clepsidra timpului, si care iti poate aluneca usor printre degete. Se spune ca ar fi eterna…

 

Atunci, cum știi că pe termen lung ești chiar iubită?

 

Mi-am amintit ceva, care poate te va pune pe ganduri. Am intâlnit un cuplu de asistenți medicali soț și soție care refuzau să-și facă o injecție unul altuia, de ce crezi? Pe motivul că le era milă. Impresionant, nu-i așa?

Atunci când ești iubită, cel de alături te va feri pe cât posibil de rău, de stress și suferință. Da, categoric un astfel de comportament poate fi un barometru al iubirii. Si daca vorbim si de o granita a ei, dincolo de care intalnim nepasarea, ignoranta si ipocrizia, aeasta poate fi una dintre ele.

Totuși comportamentul unui bărbat care te iubește va însemna mult mai mult decât atât.

Când un bărbat iubește o femeie, acordă toată atenția verbului „a păsa”. Îi va păsa de sentimentele tale, de dorințele tale, de nevoile tale, de lucrurile importante pentru tine, de țelurile și de aspiratiile tale.

Și vei vedea asta fiindcă va încerca să le implinească în viața ta.

Când un bărbat iubește o femeie îi va face observații pertinente care o vor ajuta să-și perfecționeze stilul, imaginea, modul de a fi, cariera.

Când un bărbat iubește o femeie va fi  interesat de ea, de personalitatea ei, de preferințele ei.

Va dori să știe totul despre hobby-urile tale, stilul tău de viață, vestimentația care îți place, evoluția ta pe plan profesional, va încerca să te cunoască cât mai bine.

Când un bărbat iubește o femeie o educă. Bărbatul care te iubește, care e interesat de tine, te va invăța multe lucruri: de la vestimentația, pieptănătura potrivtă, siluetă, la atitudinea pe care ar trebui sa o adopti in anumite situații .

Bărbatul care te iubește te va stimula și ajuta să te realizezi profesional și să evoluezi in carieră.

Va fi mândru să te prezinte familiei și prietenilor lui , va dori și va face tot posibilul să fii integrată și respectată. Te va promova și va vorbi frumos despre tine.

Îți va oferi flori și cadouri, nu doar de ziua ta și de 8 martie. Va iubi in acelasi timp ieșirile impreună.

Va avea grijă de tine și te va proteja in toate.

Va comunica des cu tine, va râde cu tine, nu de tine, îți va impărtăși sentimentele, gândurile lui.

Va trece peste imperfecțiunile tale, „va purta crucea cu tine”.

Și fiindcă prin definiție bărbații sunt luptători, nu va renunța niciodată la tine… Si dacă simte că te-a pierdut, cu siguranță va încerca să te recucerească. Si bărbații se îndrăgostesc, și bărbații suferă, uneori mai mult și mai profund decât femeile.

Atunci când un bărbat iubește o femeie nu vor lipsi serile romantice, glumele, timpul petrecut impreună. Așteaptă întâlnirile cu ea, se bucură s-o vadă fericită, este afectuos cu ea.

Când un bărbat iubește o femeie nu poate sta departe de ea. Mai mult decât atât este dispus să sacrifice pentru ea.

„Pentru tine mi-am părăsit confortul, am renunțat la multe din convingerile mele, mi-am sacrificat timpul meu, am dat uitării sfaturile familiei sau prietenilor, te-am ales pe tine mai presus de toate și în ciuda tuturor”.

Rolul unui bărbat care te iubește este foarte simplu : iți este prieten, iubit, soț, protector, avocat, manager, instalator, badyguard, zidar, etc.

Iubirea sfiează reguli, cucerește împărății, schimbă obiceiuri, face imposibilul să devină posibil. Suferă pentru tine, se bucură cu tine și nu renunță la tine.

 

Un bărbat care te iubește are sentimentul de apartenență, îți va spune„Sunt al tău”.

Dragostea acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul.(1Corinteni).

Dragostea este fluturele care s-a asezat in palma ta si pe care tu trebuie sa il tii nici prea strans, ca  sa nu-i frangi aripile, nici prea usor, ca sa nu-si ia zborul.

Când ești iubită știi asta fiindcă ești fericită!

                                                              Cu drag, Brindusa

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s