Cum știi că nu ești iubită?

Te iubesc, vreau să fiu cu tine, ești deosebită, au sunat declarațiile lui de dragoste. Dar in scurt timp problemele au inceput să apară. Răceală, jigniri, lovituri, altă femeie, îți sună cunoscut?

   Te iubesc, brusc  s-a transformat în „ te iubesc, dar”….tu ești vinovată că m-ai adus aici, știi tu…. stressul, părinții tăi, ea m-a contactat…, nu știam lucrurile astea despre tine…..

   Cum rămâne cu faptul că dincolo de comportamentul lui,  prin care nu strabat fiorii dragostei, preferi să crezi in ceea ce-ți gâdilă urechea, și anume in frumosul„ te iubesc”? Cate scuze-i mai gasesti femeie?

   Este incredibil și revoltător totodată, câte motivatii ii mai poti gasi unui bărbat pentru comportamentul lui lipsit de respect, doar din dorința și speranța că lucrurile se vor îmbunătăți cu siguranță:

  Mă iubește, dar și-a ieșit din fire…, dacă ciorba nu era așa fierbinte nu se enerva!

  Mă iubește, dar dacă nu ar fi atât de hărțuit de femei, nu mă inșela. Cum ar fi putut el sa reziste?

  Mă iubește, dar din vina mea m-a părăsit. Daca i-as fi facut toate mofturile….Dar cu tine, si ce-ti doresti tu, cum ramane?

  Mă iubește, dar face atât de multă economie, încât nu-l interesează nici unul din proiectele mele. Face aceeasi economie si cand e vorba de hobby-urile lui?  Deci te-ai prins…

  Draga mea, e cumva posibil să nu faci diferența dintre sentimentul frumos al dragostei și ură?

  Sau cineva care lovește, înșeală, excrochează, o face cu toată dragostea? Cu dragostea pentru sine poate, dar nu din dragoste pentru tine. E o mare diferenta!

  Stii macar cum arata iubirea, ca si sentiment? N-o confunda te rog cu atractia sexuala, cu prietenia, cu atasamentul si nici cu obisnuinta sau placerea de moment de a fi cu o persoana de sex opus.

   Dragostea nu face rău semenului său si nu va răni in mod  conștient persoana asupra căreia se îndreaptă.

 Ci dragostea întotdeauna va proteja, va feri de răni persoana iubită. Dragostea se dă pe sine pentru fericirea celuilalt.

Când cineva nu te iubește, dincolo de declarații, intuiția feminină iți spune că lucrurile nu sunt in ordine… 

Hai sa vedem cum stau lucrurile. In primul rand, ai observat si tu din experienta ta de viata, când <<nu te iubește>> există multe contradicții intre vorbe și fapte. Cu alte cuvinte faptele nu reflectă comportamentul unei persoane iubitoare, pe care l-am descris in articolul precedent.

Când nu te iubește, știi asta, pentru că viața ta devine mizerabilă, plină de probleme și neînțelegeri. Aluneci pe un tobogan pe toate planurile și lucrurile, offf… nu se imbunătățesc.

Când nu ești iubită, ești criticată, judecată și găsită vinovată și dacă ninge și dacă plouă, dar si daca-i prea mult soare. Stii ce inseamna asta?

Ai privit la tine, cum ai ajuns de atata iubire?

Când nu ești iubită trăsăturile feței tale o iau in jos, privirea iți devine tristă  sau încruntată, depresia, disperarea sau deznădejdea îți devin prieteni buni, în cazul în care nu ești suficient de puternică încât… să nu-ți mai pese.

Când nu te iubește trebuie sa deschizi ochii larg, caci atunci cu siguranță are un interes in privința ta, cel puțin unul des întâlnit, cum ar fi să facă economie la electrocasnice. Spune-mi ca te-ai gandit la asta!

Când nu te iubește nu va investi în tine, în fericirea ta, în cariera ta.

Dacă nu te iubește nu va face sacrificii pentru tine, nici măcar cele banale. Va avea doar mulțumirea că poate profita cumva de tine.

Când nu ești iubită, cel de-alături nu va ține cont de dorințele tale și va face lucruri ce nu-ți plac. Dar o fi ceva rau in asta??? Afla ca nu-ti mai pui aceasta intrebare in momentul in care ajungi la faliment pe toate planurile!!!

Când nu te iubește va folosi cuvintele „te iubesc” dar ca formă de manipulare, prin spatele tău te va jigni, disprețui sau înșela  fără să-i pese. Odios suna…,dar realitatea de multe ori ofera si confirmarea.

Când nu ești iubită ești asemenea unei flori fara apa la radacina.

Dar cum știi că te iubește, dacă totuși pentru un interes al sau, el imită foarte bine  comportamentul unei persoane iubitoare?

In astfel de cazuri, lucrurile sunt uneori ieșit din comun de bune, nu ai parte nici de o banală observație, dar va incepe să ceară de la tine sacrificii pe care tot intuiția ta feminină îți poate spune că nu sunt de bun augur.

Când nu ești iubită ai alți prieteni, care crezi tu ca iti fac bine: inghețata, telenovelele și shoppingul.

Iti doresc din tot sufletul sa fii iubita de cel asupra caruia se indreapta iubirea, gandurile si admiratia ta.

Dar…

Când constați că dincolo de declarațiile de dragoste, nu te iubește in realitate, trebuie să te intrebi:    Către ce te indrepți?

 

                                                      Cu mult drag, Brindusa

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s