Indreaptă indicatorul către tine-Fii puternică, charismatică și fericită și in viața asta

Simți că ceva in viața ta parcă lipsește?

Off, iar un eșec,  sunt predispusă la nemulțumire și oricât m-aș zbate  nefericirea e lipită de sufletul meu. Succesele si micile realizări profesionale nu mă mai impresionează, culeg doar picături din ceea ce aș putea numi eu reușită. Anii trec și eu nu mai ajung acolo unde aș dori să ajung. Și nu găsesc nici o explicație…

Te-ai intrebat,  draga mea de ce repeți mereu și mereu aceleași greșeli?

Ai găsit cumva răspunsul pentru viața ta, care nu e nici pe departe așa cum dorești?

Dacă ai o relație de cuplu fericită, te felicit din suflet, dar dacă cumva ai eșuat cel puțin odată, ai găsit și motivul?

Dacă nu ești mulțumită de realizările tale profesionale, ți-ai făcut o autoevaluare și un plan de bătaie, de a ieși din faliment?

Sau mai aștepți ca soarta să-ți intindă mâna, tu uitându-te pe fereastră in tot acest timp, privind spre orizont, la infinit, și nemaisesizând că anii trec?

Ai găsit de-a lungul timpului nenumărați vinovați, dar la tine și la deciziile tale ai privit?

Oprește-te o clipă și aminteste-ți de copilărie. Multe din deciziile pe care le luăm iși au originea aici. Climatul familial ne influențează hotărârile luate de-a lungul existenței noastre vremelnice  mai mult decât crezi.

Toată viața vei căuta să repari cioburile din această perioadă a formării personalității tale.

Dacă tatăl tău a fost rece, distant, necomunicativ, viitoare ta relație de cuplu va avea ca primordială aceasta lipsă de afecțiune. Vei avea o nevoie disperată de iubire din partea partenerului tău, te vei agăța de gâtul lui până la sufocare.

Dar confunzi cumva nevoia ta de afecțiune cu dragostea? Faci cumva din celălalt un instrument de implinire a acestei nevoi, până la saturație? Mai contează in acest caz, calitățile lui, potrivirea sau nepotrivirea in comunicare, in gândire, caracter, aspirații, idealuri, etc.?

Dacă nu faci o reformă in viața ta, ce crezi că se va intâmpla? In fiecare relație te vei comporta la fel . Vei face multe compromisuri in numele acestei nevoi disperate după afecțiune, neprivind prea mult la omul cu care te insoțești de fapt. Stima de sine a fost epuizată incă din copilărie, prin desconsiderația de care ai avut parte.

Dacă adolescența ți-a fost traumatizată din cauza abuzului de alcool al unuia dintre părinți, in principiu al tatălui, vei căuta cu siguranță să aduci in viața ta un partener neconsumator de alcool, dar vei categorisi, selecta bărbații care iți fac curte  doar după această trăsătură. După implicarea in relație insă, tot tu vei constata cu surprindere că mai erau și alte aspecte importante de luat in considerație.

Dacă tatăl a fost agresiv, vei căuta să aduci in viața ta un bărbat pașnic, dar cum foarte mulți dintre ei au o bună capacitate de disimulare, riști să te insoțești de fapt cu un bărbat cu stimă de sine redusă, din partea  căruia ai putea avea probleme chiar mai mari.

Și dacă pe parcursul vieții ai avut parte de una sau  mai multe relații eșuate, atunci prin atitudinea ta  descosideri toți barbații fară milă, etichetându-i ca fiind  perverși sau profitori, nerealizând că poate nu ai căutat bărbatul perfect acolo unde trebuie. Ajungi astfel să te izolezi, sau să nu te mai implici complet intr-o relație, din cauza unei prejudecăți.

Dar  dacă in copilăria ta ai fost prințesa tatei,  pentru care nici unul dintre bărbați nu a fost  suficient de bun, vei fi neiertătoare cu cel mai mic defect al celui de alături, uitând că nici tu nu ești  o „miss perfecțiune ”și mai și riști să pierzi astfel omul minunat, care ar putea intra in viața ta.

Insă dacă ai fost inșelată, poți crede că ești predispusă, dar mai există și categoria bărbaților cu adevărat indrăgostiți și fideli.

Te autosabotezi, crezând că tu nu poți să reușești. Așa să fie oare?

Privește in urmă și descoperă greșelile pe care le-ai făcut, legate de criteriile de selecție in toate alegerile tale.

Barbații sunt ființe sociale dotate cu inteligență, suflet, sentimente și nu colaci de salvare.

Ai un moment de reflecție astazi și incearcă să te cunoști pe tine. Află ce-ți dorești cu adevarat și ce te poate face fericită. Debarasează-te de umbrele trecutului.

O femeie puternică nu e o femeie care nu știe să plângă. O femeie puternică și apreciată este o femeie care nu are nevoie de un bărbat pe post de salvamar. O femeie charismatică, este o femeie cu suflet frumos, care știe să aducă zâmbete in viața ei, chiar dacă realitatea de zi cu zi ii oferă spini și mărăcini.

O femeie puternică este femeia care invață din eșecurile sale și alege să meargă mai departe. O femeie fericită este femeia care nu renunță la visurile ei și care mai are și suficientă credință că le poate implini.

Iți  doresc să găsești acel loc ( xanadu), in care visele tale să-și găsească implinirea.

                                                                                  Cu mult drag , Brindușa Axinte


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s