Știi să recunoști pericolul ascuns din relația de cuplu –Remodelarea ?

Dragă, ce bine ți-ar sta brunetă, la ochii tăi albaștri.

Dragă nici bunicile nu se îmbracă  astăzi ca tine, poartă și tu fustă scurtă și tocuri de „ valoarea secolului nostru”.

Uite câte kg. ai in plus pe tine, machiază-te și tu in trend, se aude glasul nemulțumirii masculine.

 Cât de mult și până unde poate merge controlul celuilalt asupra ta ?

Fiecare femeie se imbracă in conformitate cu stilul care i se i potrivește, personalitatea, educația, profesia, cultura comunității în care trăiește. Poate ești o romantică și preferi rochiile vaporoase, poate abordezi un aer de seriozitate printr-un stil clasic, poate ești o femeie modernă și  porți ținute avangardiste ce captează atenția, dar poate că  îți place stilul funky sau ești o femeie elegantă și sofisticată, uimitoare prin combinațiile de culori și materiale, alegerea îți aparține.

Cât de mult sau cât de puțin ar trebui în acest caz să ții cont și să te conformezi la cerințele partenerului? Nu ești un bulgăre de plastină căruia celălat îi dă forma pe care o dorește .

Remodelarea este acceptabilă intr-o singură situație,  și anume atunci când dorința lui de transformare radicală a imaginii tale este și dorința ta.

 

Fusta ta are lungimea până la glezne, dar totuși e prea scurtă, pentru el?

Hainele tale, cu două numere mai largi sunt întotdeauna prea strâmte, din punctul lui de vedere?

Încălțămintea care nu e sport, e mult prea sexy? Nu l-ai întrebat, poate te vrea la mănăstire?

Și tu poate ai vrea să porți și ceva mai colorat, care să te înveselească, dar el are o teorie pentru fiecare culoare, așa încât tot negrul  parcă ți se potrivește din punctul lui de vedere.

Până unde poate merge cu manipularea te-ai întrebat?

Până la pierderea identității tale?

Până când stilul tău este dat uitării, ca o amintire a vremurilor bune, până când personalitatea ta este adusă la tăcere, până acolo că nu ai voie să-ți achiziționezi nici un produs fără acordul lui?

Dacă ai un astfel de control, cu siguranță el nu se oprește aici și îl întâlneșți și în alte aspecte ale vieții tale. El rămâne cu asigurarea că luându-ți din atractivitate te va putea domina și controla mai ușor. Orice tentativă a ta de a te îmbrăca mai frumos, mai elegant va fi interpretată.

În alte cazuri, ea… e fericită că lui i s-a oferit șansa de a pleca peste hotare, sau în alte locuri unde ea nu are acces.

Dar odată cu munca, este descoperită de cele mai multe ori și… distracția. Panorama nu mai e formată doar din palmieri și fructe exotice ci și din domnișoare  ce pun prețul cel mai mare pe imagine. Și dacă relația nu a fost clădită pe baze solide de iubire, credință, fidelitate, atunci ea, iubita rămasă acasă nu are cum să concureze cu afluxul de tentații variate și atractive. Când el se va  întoarce la vatră va începe remodelarea partenerei sale, transformarea sa din ființă umană înzestrată cu sentimente în accesoriu. Un accesoriu care poate fi înlocuit oricând cu altul, atunci când s-a plictisit.

Dacă în schimb ești norocoasa care are lângă ea un bărbat, care o iubește cu adevărat și dorește ca partenera de la brațul său să fie zi de zi mai stilată, mai bine îmbrăcată, mai atractivă pentru confortul ei psihic, atunci poate că sfaturile lui merită luate în considerare și adaptate stilului și preferințelor tale. Vei beneficia în scurt timp de o îmbunătățire radicală  a imaginii tale cu mari satisfacții.

O simplă modificare a coafurii sau a culorii din ținuta ta, o îmbrăcăminte din materiale de calitate, care urmărește bine forma corpului și îți evidențiază calitățile îți pot aduce transformări remarcabile de look.

Vei descoperi combinații de materiale, culori și modele la care nici măcar nu ai visat măcar.

Viața își urmează parcursul, timpul nu ține cu noi.

Se merită să amâni momentul in care îți poți defini un stilul al tău  propriu, modul tău unic de a fi, îmbinând frumusețea interioară cu cea exterioară?

                                                 Cu drag, Brindușa

 

 

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s